Om

Jeg hedder Henrik Værum Høgh, og arbejder med min stemme næste hele dagen.

I mine unge dage lavede jeg lokalradio i Taastrup og Frederikssund. Siden har jeg arbejdet som underviser og undervist i mange timer hver dag.

I 2010 begyndte jeg at lave e-learning og fik i den forbindelse undervisning af Dan Schlosser, og begyndte derefter at lave en del e-learning, instruktions videoer, som siden er udvidet til reklamer, company presentations og meget andet spændende.

Sikilo.dk blev startet i 2011, da jeg skulle lave nogle instruktionsvideoer til det nu lukkede Better Place. Siden har jeg lavet voice overs til diverse firmaer, og sidste år såmænd også en salgsvideo til en husannonce.

Jeg er fra 1966 år og er udover mit voice overarbejde ansat i Metro Service, som Training Specialist. Så hvis du rejser med Metroen i København, så har jeg undervist alle de du møder på din vej, som skal billettere dig, eller sørge for din sikkerhed under rejsen.

Du er altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du har et spørgsmål til mig eller mit firma, en kommentar, eller et ønske om en pris på et projekt.